سلام وقت بخیر من 34 ساله هستم و تخمدانم پلی کیستیکه و مدتها متفورمین میخوردم که مدتی قطع کردم دو ماهه که باز پریود نشدم بی بی چکم منفی بود تو سایتها خوندم قرص ویتاگنوس برای تنظیم پریود خیلی خوبه بیست روزه روزی دوتا ویتاگنوس رو با دو تا متفورمین میخورم اما هنوز پریود نشدم میخواستم بدونم مشکل چیه و چه کنم؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم
حتما آزمایشات هورمونی کامل انجام دهید.اگر وزنتان اضافه هست و خصوصا چربی شکمی دارید حتما ورزش منظم داشته باشید و رژیم غذایی سالم داشته باشید
ویتاگنوس به تنها کمک به رفع مشکل تنبلی تخمدان نمیشود