حرف نزدن کودک دو ساله

215 بازدید 1 تبادل تجربه

تو یک سالگی شروع کرد به حرف زدن الان ۲ و ۲ ماهشه بعد اینکه از شیر گرفتمش دیگ حرف نزد، حرف میزنه ولی مثل قبل نیست واضح حرف نمیزنه کلمه هایی که قبلا میتونست بگه الان نمیتونه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام
به جز حرف زدن مهارت دیگه ای هم هست که از دست داده باشه؟
اگر که هست یه ارزیابی میتونید برای اتیسم ببرید .

ممکن هست هم فقط صرفا چون از شیر گرفتید موقتا کمتر حرف میزنه
​​​​​

تجربه شما

سلام ممنون ک به سوال من پاسخ دادید یادم رفته بود که بهتون بگم پسرم انیمیشن به زبان انگلیسی هم نگاه میکنه یعنی ممکنه که اداشونو در بیاره قبلا خیلی خوب حرف میزد الان تو دماغی و با سرو صدا حرف میزنه حرفی که میزنه واضح نیست قبلا اسم منو میدونست الان نمیگه گاهی هم فک میکنم که خودش نمیخواد بگه برای نمونه وقتی بهش گفتم بگو خرس  با یک لحن دیگه یه چیز دیگر میگه چندین بار که ازش پرسیدم اینجوری تکرار کرد ولی وقتی بهش گفتم اگر بگی بهت آدامس میدم گفت خرس قاطی بچه ها هم زیاد نمیشه اول صبح که بیدار میشه کنترل دستشه میگه کودک بذار

@مادر۱۳۹۵

سلام گلم بله متوجه شدم.کودکتون قدری تاخیر داره و لجبازی

لطفا یک ارزیابی گفتاردرمانی تشریف ببرید و اینکه کلاسای بازی درمانی خیلی کمک کننده هست به گفتارش به نسبت انیمیشنها