سلام

من حدود دو شب قبل یک لکه قهوه ای دیدم بعد همون شب رفتم دکتر بهم شیاف دادن که 12 ساعت یکی استفاده کنم

و بعد یک شب استفاده دیگه لکه ندیدم و ترشحاتم شد مثل روزای قبل

حالا با توجه به اینکه شدت لکه بینیم زیاد نبوده و الان قطع شده اگه شیاف و استفاده کنم واسه جنین ضرر نداره؟

درحالیکه دفعه قبل که سقط داشتم چند بار اول که لکه میدیدم و شیاف استفاده میکردم بعد سه چهار روز لکه قطع میشد با اینکه شیاف میزاشتم اما ایندفعه شب اول گذاشتم دیگه لکه ای ندیدم تفاوتش به علت چیه که اوندفعه با وجود استفاده شیاف دوسه روز بعد لکه قطع میشد اما اینبار شکر خدا با همون استفاده شب اول قطع شد؟

همون شب که لکه دیدم رفتم سونو گفتند بچه ها قلبشون میزنه و رشدشونم خوبه فقط از پشت جفت دو سه قطره خون میاد

میشه بگید علت اینکه از پشت جفت خون میومد چی بوده؟

الان یازده هفته و چهار روزم و دوقلو هم باردارم

یک سقط قبلی هم در هفته 9 داشتم

و الان میشه گفت که باز تهدید به سقطم؟

لطفا راهنماییم کنید

اگه میشه همه سوالامو پاسخ بدین🙏

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خیاط وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نباید سقط قبلی خود را با این بارداری مقایسه کنید با توجه به اینکه لکه بینی ندارید و وضعیت رشد جنین های شما در سونوگرافی انجام شده نرمال گزارش شده است جای نگرانی وجود ندارد باید استراحت کافی داشته باشید موفق باشید