شیر نخوردن کودک 18 ماهه

سلام.وقت بخیر.

پسرم 18 ماه دارد و دو هفته است که شیر نمیخورد. مقاومت میکند. شیر خشک میخورد. در ضمن از ابتدای 6 ماهگی هم غذا را بزور بهش میدم. ولی قد و وزن مناسبی دارد. در مورد شیر نخوردنش بیشتر نگرانم.

با سپاس جهت پاسخگویی

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز اجبار و تهدید و دعوا در غذا دادن کار درستی نیست. وقتی کودک رشد مناسب با سن دارد و کارت رشد کودک نشان دهنده این رشد مناسب باشد یعنی کودک تغذیه کافی دارد. می توانید شیرگاو هم به کودک بدهید. در فنجان بریزید.