ترس از زندگی با همسر

سلام وقتتون بخیر اگه میشه منو راهنمایی کنید من 25 سالمه و شوهرم 33 ساله بشه من 7 ساله باهاش دارم زندگی میکنم و هر روز یه اخلاق بدش برام رو میشه دست بزن داره شدید حتی تو دوران حاملگی هم بهم رحم نکرد اعتیاد به فیلم مستهجن و خود ارضایی داره فحاش دروغگو خیلی ازم پنهانکاری میکنه از همه چیزم ایراد میگیره همین چند هفته پیش مشاور رفته بود مشاور بهش گفته بود باید تو بخش اعصاب و روان بستری بشه خیلی عصبیه وقتی میاد خونه سرش تو گوشی اصلا کاری به من و بچه ها نداره بچه هام اصلا سمت باباشون نمیرن شوهرم خیلی دخترمو دعواش میکنه دخترم 4 سالشه و پسرم 1 سالشه وقتی سری دوم حامله بودم همش میگفت اگه بچه پسر نباشه میکشم بچه تو شکمت رو ؛خیلی دیوونست اصلا رفتار ثابتی نداره هر لحظه یه جوره من بچه هام یکم مریض  احوال هستند و مراجعه ام به دکتر زیاد اصلا واسش مهم نیست من چه جوری این مسیر طولانی رو با بچه برم و بیام بنده خدا بابام منو میبره و میاره به شوهرم میگم از بابام یه تشکر بکن زحمت میکشه میگه نکشه خودت با اتوبوس برو بیا به من چه خیلی حرف دلم زیاد با همکاراش خیلی در مورد مسایل جنسی حرف میزنن و اندام های جنسی منو برای همکاراش تعریف میکنه حالم ازش بهم میخوره خیلی از زندگی باهاش میترسم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم متوجه ام که حال روحی خوبی ندارید
اما به نظر میرسه قبل ازهر موضوعی باید دید علت تشخصیص دادن دکترشون برای بستری شدن چی بوده. آیا تشخیص اختلال داده بودند یا خیر؟
اگر دکترشون تشخیصی داده باشند احتمالا باید برای مدتی دارو مصرف کنند و خود دارو کمک میکنه رفتارهای مناسب تر و سازگارتری  داشته باشند
پیشنهاد میکنم یک روانپزشک خوب پیدا کنید بار دیگه به همراه همسرتون مراجعه کنید تا تشخیص داده بشه .
در کنارمصرف دارو روان درمانی کمک زیادی هم به همسرتون و هم خودتون میکنه
بخاطر خودتون و فرزندان تون درمان رو پیگیری کنید و حتی اگر همسرتون نیامدند به تنهایی مراجعه کنید

موفق باشید