داشتن برگه پزشک قانونی از شوهر

حدود ۹ ساله که ازدواج کردیم ،در این مدت شوهرم بارها و بارها من رو کتک زده ، ۶ برگه پزشک قانونی ازش دارم دفعه آخر که کتک زد حدود دو ماه قبل بود که من شکایت کردم ازش ‌من یک بار به کلانتری مراجعه کردم و گفتم که چرا هنوز برگه ای از طرف دادگاه نیومده ، سرهنگ گفت که بزار زنگ بزنم که بیاد که با خودش صحبت کنم ، بهش زنگ زد اومد و باهاش حرف زد و بهم گفت که یه صورت جلسه میزنم روی پرونده ات که سه ماه بهش فرصت بدی ، ولی از اون روز شوهرم دوباره تغییر کرده بهش هم که میگم راضی نمیشه که بریم مشاور ، من قصدم طلاق نیست و فقط میخوام یه ترسی بزارم پاش ، تو رو خدا راهنماییم کنید که چیکار کنم ، اگه شکایتم رو ادامه بدم میترسم بدتر کنه و بگه طلاق

اگه مهریه ام رو بزارم اجرا چی ، کدوم کار رو بکنم بهتره

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
به هر حال چنانچه همسر شما کماکان به سوء رفتار خویش ادامه می دهد ، بهتر است اقدام قانونی خود (اعم از ادامه و پیگیری پرونده کیفری یا مطالبه مهریه )را مجدد به جریان بیاندازید ، هر چند در خصوص موضوع ضرب و جرح به غیر از نظریه پزشکی قانونی به دلایل اثباتی دیگری همچون شهادت شهود نیز نیاز دارید .
در کل پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی از مشاور خانواده و وکیل دادگستری مشاوره بیشتری بگیرید.
موفق باشید