درمان کیست با قرص روکین

1497 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من کیست تخمدان دارم سمت چپ به اندازه 35 در 34 میخواستم بدونم قابل درمان هست یا اینکه مشکلی برای بارداری من ایجاد نمیکنه 6 ماهه اقدام کردم تازه عروسم پریودمم تنظیمه آیا این کیست بزرگه میتونم بچه دار بشم قرص ضدبارداری روکین دو بسته هم تجویز شده برای درمان کیست وقت دکتر دارم برا دو ماه بعد ولی استرس دارم واگرایی.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام گلم ، به احتمال بسيار قوی با همين درمان كيست شما درمان شده و نگرانی نداشته باشيد.

تجربه شما

سلام ممنون از پاسختون خیالم راحت شد