سلام خسته نباشید من الان 18 هفته و 1 روزه باردارم من تو 16 هفته و 7 روز رفتم آنومالی و پرسیدم جنسیت گفتش احتمالا دختر گفتم 100 درصد گفت نه الان من چیکار کنم کی برم برای سونو جنسیت آیا احتمال که دادن دیگه 100 درصده به نظرتون زود رفتم سونو.

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مامان عزيز، در بعضی مواقع در اين سن تعيين جنسيت سخت است ولی غير ممكن نيست ، پس شما زود نرفته ايد . معمولا بين ١٦-٢٠هفته اگر قرارگيری جنين مناسب باشد ميتوان تعيين كرد.