درمان ریفلاکس کودک

سلام برای ریفلاکس از چه چیزهایی باید پرهیز کنم؟ دیروز تو مدفوع نوزادم خون بود بردمش دکتر گفتند محصولات گاوی استفاده نکنم خامه و کره هم نباید استفاده کنم؟ ترشیجات چطور؟ همینطور حبوبات؟ میشه توضیح بدید دقیقا از چه چیزهایی نباید استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

شما باید از پروتئین های گاوی پرهیز کنید. یعنی هر ماده غذایی که در آن از گوشت یا شیر گاو استفاده شده باشد.

گوشت گاو، لبنیات گاو، کیک، بیسوییت، سوسیی، کالباس، شیرینی قنادی،همبرگر و...

گوشت و لبنیات را میتوانید با نوع گوسفندی یا شتر یا سویا جایگزین کنید.