تفسیر آزمایش نوزاد 9 ماهه

35 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام پسرم 15 رور پیش تب کرد به مدت 6 روز آبریرش بینی. همراه باسرفه چون 6 روز تب کرد بردمش دکتر گفتن ESR65 بستریش کردن روز سوم ESR75 بعد 15 روز شده 30. ولی بازم تب کرده WBC15h خوب نمیشه بیماریش چیه؟ الان خرخر هم میکنه تب هم داره آبریزش بینی کم.

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت مرد شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

با شح حال شما کودکتان دچار عفونت ریه (پنومونی) بوده که قطعا نیاز به بستری داشته.

در حال حاضر با WBC=15000 و تب و علاﯨمی که سح دادید عفونت برطرف نشده و احتمالا مجددا نیاز به بستری و تکمیل درمان (در صورت حال عمومی خوب بصورت سرپایی) دارد.

تجربه شما

ممنون آقای دکتر حال عمومیش خوبه فقط تبش قطع نمیشد الان با استامینوفن کنترل میکنم