پیشگیری از هیدروسفالی شدن جنین

با سلام خانوم دكتر من تو هفته ١٨بارداری سونوی آنومالی متوجه شدم كه سر جنينم هيدروسفاليه و چهار بار ديگه سونو رو تكرار كردم و هر دفعه شدتش بيشتر ميشد و سونوگرافی رستاک رفتم كه گفتن سقط كن و من تو هفته٢٠ سزارين شدم در ضمن من ٢٥ سالمه و همسرم ٢٦ و توی هيچكدوم از اقوام منو همسرم كسی نيست كه مشكل داشته باشه، الان يک هفته از سزارينم ميگذره و به من گفتن سه ماهه ديگه ميتونم اقدام كنم حس ميكنم تنها چيزيكه ميتونه حالم و خوب كنه يک بچه سالمه تو رو خدا راهنماييم كنين من الان چيكار كنم كه بتونم سه ماهه ديگه اقدام كنم و بچه آدم سالم باشه؟ پيش هر دكتری كه رفتم ميگن ديگه اتفاق نميفته ولی من خيلی نگرانم.

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٥ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

در مواردی علل مشخصی وجود دارد که راه تشخیص آنها آزمایش روی جنین است.اگر بررسی ژنتیک روی جنین نداده اید،این علل قابل بررسی نیستند.

در حال حاضر آزمایشاتی خود شما باید بدهید که ممکن است برخی علل دیگر را روشن کند.و یا چیزی نشان ندهد.و سپس اقدام کنید.

حتما ۳ ماه قبل از اقدام فولیک اسید ۵ میلی مصرف کنید