سلام خسته نباشید من یک دختر ۱۸ساله هستم که چند ماه پیش از طریق تلگرام یه آقایی ۲۵ ساله بهم پیام داد از طریق یه گروه تلگرامی، و منم مدت کوتاهی با اون اقا چت کردم ،یعنی حدودا ۵ روز و هیچ اطلاعات دقیقی هم از خودم بهش ندادم و مثلا الکی گفتم فلان شهر زندگی میکنم و یه اسم الکی هم گفتم و اسم واقعیم نگفتم و...اما بعد که دیدم اون در طول چت ابراز علاقه کرد اصلا خوشم نیومد و بلاکش کردم و اون یه روز درمیون با اکانت جدید دوباره پیام میداد و درخواست دوستی میکرد و اینکه هم صحبتش بشم،گفت مشخصه دختر خوبی هستی و بهم آرامش میدی  و حرفات قشنگه و منم خیلی کوتاه باهاش چت میکردم و مثلا از اتفاقات جالب روزمره براش میگفتم و اون ابراز علاقه میکرد و گفت اگه یه نفر ازت خوشش بیاد باید چیکار کنه ،منم گفتم خب باید به خانوادم بگه و اون گفت نه منظورم ازدواج نیست و...خلاصه همش ابراز علاقه کرد و من به علاقش پاسخی نشون ندادم و حتی گفت باشه اگ دوستم نمیشی خواهرم باش و.. بعد که زیاد پیام میداد بلاک میکردم خلاصه انقد بلاک کردم که آخرش اومد و گفت اگه پیشم نباشی خودکشی میکنم امشب منم ترسیدم و درجا اکانتم پاک کردم ،چون گفت بخاطر تو دارم خودکشی میکنم و عذاب وجدان میگیری و سریع پروفایلش عوض کرد و یه پروفایل خداحافظ دنیا گذاشت و...منم راستش خیلی ترسیدم و همش از اون روز دارم خودم سرزنش میکنم که اگه خودش واقعا کشته باشه چی اگه واقعا این وسط خونش گردن من باشه چی و اگه و اگه شده همه فکر و ذکرم، تا جایی که خودمم خواستم خودکشی کنم که از شر این فکر و خیالا و احساس عذاب وجدان خلاص بشم که کاش باهاش دوست شده بودم که خودش نکشه و کاش اکانتم پاک نمیکردم و....میشه راهنماییم کنید آخه من اینطوری نمیتونم درس بخونم واقعا ذهنم درگیرشه خیییلی .....که اگه واقعا خودکشی کرده باشه من مسبب خودکشیش بودم و گناهش گردن منه ؟چون قبلش باهاش چت کردم و باعث شدم با حرفام از من خوشش بیاد یا نه ،مرسی خواهش میکنم جوابم بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
​​​​​اگر چت‌های شما به‌گونه‌ای بوده که او را جذب کرده باشید، نهایت گناه شما همین است و توبه کنید.
اما وقتی شما به ایشان گفتید اگر خوشش آمده به خواستگاری بیاید و ایشان نپذیرفته، معلوم می‌شود مرض و غرض در وجود او بوده و اصلاً خودتان را ناراحت نکنید. شما کار درستی کردید. اگر او انسان پاکی باشد باید به خواستگاری می‌آمد و از راه درست اقدام می‌کرد.
ضمناً معلوم نیست در مورد خودکشی هم راست گفته باشد. این ترفند شیادان است برای جذب دختران بی‌گناه.
به هیچ عنوان به این رابطه ادامه ندهید. فکر خودکشی هم از سرتان بیرون کنید که این گناه بسیار سنگینی است که هیچ راه نجاتی ندارد.
به درس‌خواندن و زندگیتان با آرامش ادامه دهید. و اشتباهات گذشته را تکرار نکنید و فریب این شیادان را نخورید.
کسی که شیاد و فریب‌کار نباشد، حتما از راه درست اقدام می‌کند و به خواستگاری می‌آید.
مطمئن باشید اگر ادامه می‌دادید کارهای بدتری در مورد شما انجام می‌دادید.
به خدا توکل کنید و توبه کنید.
موفق باشید.