سلام خسته نباشید.

من ۱۸ سالمه و دو ساله ازدواج کردم. شوهرم خیلی شکاک طوری که همه جوره منو زیر نظرداره یعنی اگه من تنها تو خونه باشم و آب بخورم میفهمه. به نظرتون باید چیکار کنم خسته شدم از رفتاراش

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه داری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

خستگی و ناراحتی كه اين رفتار برايتان دارد را درک ميكنم .

بهتر است با همسرتان به صورت منطقی صحبت كنيد و دليل اين رفتار را از ايشان بپرسيد .گاهی يک سو برداشت باعث شک و ترديد و بهم ريختن رابطه ايی ميشود با صحبت كردن احساس خود را بيان كنيد و خود را آرام كنيد و با همسرتان به دنبال راهكاری منطقی برای حل اين شک باشيد

مراجعه به مشاور زوج پيشنهاد ميشود

با آرزوي بهترين ها