کوارکتاسیون آئورت در جنین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 508 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

خسته نباشید

من باردارم بارداری اولم هست هفته ۳۱ سونوگرافی انجام دادم تو سونوگرافی دکتر متوجه کوارکتاسیون آئورت جنین شد با اینکه تا الان غربالگری‌ها رو انجام دادم هیچ مشکلی نبود ولی الان متوجه این مسئله شدن، الان پزشکم برام اکو در نظر گرفته که سه هفته دیگه انجام بدم آیا امکانش هست که تا اون موقع برطرف شده باشه؟

من و همسرم غریبه هستیم و سابقه بیماری قلبی تو خانواده نداشتیم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

مشکلات قلبی در آزمایشهای غربالگری مشخص نمیشود.د رمواردی ژن روی آن نقش دارد و در مواردی هم تصادفی است.

بهتر است حتما مشاوره با پره ناتولوژیست و متخصص اطفال انجام شود و اکو را هم زودتر انجام دهید

تجربه شما

سلام

ممنون از پاسختون