سلام وقت بخیر

من برای قبل بارداری در وسط سیکلم روز ۱۱ آذر آزمایش دادم که تی اس اچم ۰.۱ بود که رنج نرمال ۰.۳ تا ۰.۵ هست.

با توجه به اینکه پی سی او خفیف هستم و به راحتی با متفورمین یا کلومیفن یا ... باردار میشم. تمام آزمایشات ایمنی انعقادی و ... خوب هست.این ماه عکس رنگی هم گرفتم خوب و بد. از اول دوره درحال درمان دارویی با اینوفولیک و متفورمین هستم و کیت تخمک گذاریم روز ۱۱ آذر که روز ۱۷ پریودم بود دو خط افتاد. پررنگ نبود اما قابل تشخیص بود. اینکه یک هفته است علایم زیر رو دارم میشه بفرمایید ممکنه باردار باشم و اگه بله برای این مشکل چه میشه کرد؟ضمنا به هیچ عنوان تا به حال شکل تیرویید نداشتم و سالی ۱ تا دوبار همیشه چکاپ شدم.

علایم سردرد شدید ترشح بزاق خواب آلودگی دلدرد درد تخمدان تکرر ادرار گُر گرفتگی

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

علايمی كه ذكر كرديد مربوط به بارداری نيست در صورت عقب افتادن قاعدگی يک تست خونی بتا اچ سی جی انجام دهيد