بالا آوردن نوزاد 33 روزه

سلام خدمت کارشناس محترم دخترم 33 روزشه تازگیا با هربار شیرخوردن بالا میاره شیرخشک نان هم بهش میدم چون با شیر خودم سیر نمیشه اما تازگیا شیرخشکم میخوره بالاشون میاره بعضی وقتا هم از بینیش بیرون میزنن آروغشو میگیرم همراه آروغش بالا میاره تو رو خدا راهنماییم کنیم تا میبرمش پیش پزشک امکان داره شیرخشک بهش نیازه یا رفلاکس داشته باشه؟

ممنون ازتون

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

احتمال عدم تحمل قند شیر وجود داره...در صورت مراجعه به پزشک و تایید بایستی از شیرهای خشک بدون لاکتوز استفاده کنید