علت آی وی اف ناموفق

سلام،این ماه ای وی افزود انجام دادم برای اولین بار ولی موفقیت آمیز نبود،میخواستم علت های این قضیه رو بدونم،ضمن اینکه من از از فردای کاشت،دوبار با حالت بدی مثل اینکه به بیماری دستگاه شک وصل کرده باشم تا قلبش به کار بیفته،از خواب میپریدم، علت این رو هم میخواستم بدونم.ممنون از شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
عدم موفقیت در آی وی اف دلایل زیادی دارد که تنها اشاره به یکی دو‌مورد مقدور نیست. ولی به هرحال امکان چند بار موفق نشدن هست و اگر عدم موفقیت ادامه داست موارد باید توسط پزشک شما بررسی شود