محاسبه سن بارداری

سلام من طبق تاریخ تخمک گذاریم که ۱۵ تیر بوده و تنها در همان روز اقدام داشتم پس لقاح باید اون روزا یا روز بعدش باشه چون قبل اون تاریخ هیچ گونه رابطه ای نداشتم چرا در سونوگرافی دو هفته بیشتر از تاریخ لقاح حساب میکنند میگن از اولین روز آخرین پریودی حساب میشه ولی اون دو هفته که جنین یا رابطه ای درکار نبوده که بخوان حسابش کنن. آخرین پریودیم۳۱ خرداد بوده و طبق حساب من ۲۳ هفته و طبق سونو ۲۵ و چند روز هستم آیا با این اختلاف دو هفته مشکلی برای تاریخ سزارین بوجود نمیاد یا برای جنسیت جنین که ۱۶ هفته طبق حساب سونو رفتم قابل اعتماده جواب سونو یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
مبنای سن بارداری و تاریخ زایمان بر اساس اولین روز از آخرین قاعدگی خانم باردار حساب میشود
سونوکرافی در هفته ۱۱تا۱۳میتواند سن بارداری را معین کند