سوختگی پای کودک با آب جوش

سلام مچ پای پسر چهار ساله ام با آب جوش سوخت، چون جوراب پاش بود پوست اون قسمت کنار رفته، پماد سیلور زدم دیروز و امروز با سرم شستشو دادم و پماد تتراساکلین زدم، الان قسمت کنارها یه کم از پوستش جمع شده و سفته، اجازه نمیده برش دارم، آیا باعث عفونت نمیشه پوست باقی مونده و اینکه پانسمان نکردم آیا درست بوده کارم؟

چه کار دیگه ای انجام بدم واسه درمانش چون اصلا اجازه نمیده ببریمش پیش پزشک حرفش میشه، به شدت گریه میکنه، نمیخوام اذیت شه، چون درد نداره.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

اقدامات شما تا حد زیادی درست بوده.
در کنار استفاده از پماد سیلور، پماد تتراسیکلین دیگر نیاز نیست.
یک پانسمان ظزیف با گاز استریل از روی پماد سیلور بهتر است داشته باشید تا وقتی که محل سوختگی خشک و بدون ترشح باشد.