ریزش مو

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 62 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من از زمانی که حامله شدم ریزش موهام شروع شده و در ۶ هفتگی سقط کردم تقریبا ماه پیش سقط شد و تا الان ریزش موهام مثل همون موقع زیاده

کم کاری تیروئیدم داشتم اما ریزش موهام از زمان حاملگی تا بعد از سقط خیلی خیلی زیاد شده

دیگه برام مو نمونده

تو رو خدا کمکم کنین چیکار کنم آخه

اگه با راهی بشه ریزش موهامو کم کرد ممکنه موهام باز مثل قبل پرپشت بشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام ابتدا باید از نزدیک توسط متخصص پوست معاینه شوید تا نوع ریزش موی شما مشخص شود سپس باید آزمایشاتی که در زیر می نویسم را انجام دهید و جواب آن را به متخصص پوست نشان دهید تا درمان مناسب شما انجام شود

CBC.TSH .VIT D . FERRITIN. ZINC .ESR

تجربه شما

سلام خسته نباشید

مرسی که جوابمو دادید

خب اگه درمان مناسبی پیدا بشه ممکنه باز موهام رشد کنه و پرپشت بشه و به حالت اولم برگرده