خودارضایی و ارضا نشدن در رابطه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 375 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. من یک دختر بیست ساله هستم که از پانزده سالگی متاسفانه خودارضایی میکردم. سه ساله تو رابطه با همسرم دچار مشکل هستم و نمیتونم ارضا بشم و متاسفانه مجبور به خود ارضایی میشم .میخواستم بپرسم که با ترک خودارضایی میتونم حین رابطه با همسرم ارضا بشم و اینکه چقدر طول میکشه تا بدن عوارض بد خودارضایی رو از بین ببره و من بتونم تو رابطه جنسیم رضایت داشته باشم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
شما از مشکل آنورگاسمی رنج می برید و می بایست جهت درمان مشکل به اتفاق همسرتان به یک زوج درمانگر مراجعه فرمایید .

تجربه شما

با سلام

من همه نوع قرص هاو ژل های تقویت جنسی رو زیر نظر پزشکم مصرف کردم اما نتیجه نگرفتم

من نمیخوام همسرم ازین جریان خودارضایی من مطلع بشه با این تفاسیر باید چیکار کنم؟

آیا ممکنه ارضا نشدن من بخاطر طبع سرد باشه؟