رشد جنین در سونوگرافی

سلام من واسه سونو آنومالی  که رفتم بهم گفتن رشد بچه کمه و اختلاف هفته داره و وزنش کمه؟ الان هجده هفته هستم ولی دور شکم جنین کمرها علتش چیه ؟ و من چیکار میتونم انجام بدم تا وزن ورشدش خوب بشه ؟سونو آنومالی  و غربالگریام سالم بود؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید این اختلاف  سن بارداری بین سونوگرافی و تاریخ پریود طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد و ربطی به رشد بچه ندارد بستگی به زمان تخمک گذاری و لقاح شما دارد وزن جنین زیر ۲۰ هفته برای ما اهمیت ندارد از هفته ۲۰ بارداری به بعد به خصوص در سه ماهه آخر بارداری وزن جنین اهمیت دارد موفق باشید