سلام ممنون که هستین من ۶ ماهه که تو اقدامم دو ماه پیش پریود عقب افتاد آزمایش  دادم منفی اومد رفتم دکتر آمپول نوشت زدم ۶ روز بعد پریود شدم بعدش دکتر قرص مدروفم داد گفت از شب ۱۳ تا ده شب شبی دوتا بخور الان دو سیکل استفاده کردم و دفعه اول که سر وقت شدم ولی این سری ۸ روز جلو انداخت حالا سوالم اینه که رابطه چقدر باید باشه برای حامله شدن با وجود اینکه از این قرصا هم استفاده میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید در زمان تخمک گذاری خود یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.