با سلام.من حدود یک هفته تاخیر در عادت ماهیانه دارم. زیر دلم خیلی درد می‌کنه بعضی صبحها با درد شدید از خواب بیدار میشم . احساس سوزش خفیفی هم توی سینه هام حس میکنم .در حال اقدام به بارداری هستم . دو ماه بیشتر دارم قرص گلوگوفاژ با تجویز پزشک میخورم.هر لحظه احساس میکنم که پریود شدم ولی خبری نیست .بی بی چک استفاده کردم ولی منفی بود .آزمایش تست بتا هم دادم ولی هنوز جوابشو نگرفتم . لطفاً راهنمایی کنید .ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بی بی چک تست دقیقی نیست. اگر آرمایش داده اید صبر کنید تا جوابش آماده شود چون علائم فوق نشاندهنده بارداری نیست. ورزش، کاهش وزن....کمک کننده است. روز خوش