بوی بد مدفوع نوزاد

سلام دختر یکماه من که هم از شیر خودم تغذیه میشه هم شیر خشک به مدت پنج روز هست که رنگ مدفوعش سبز شده و بد بو البته بافت مدفوعش تغییری نکرده فقط رنگ و بوش عوض شده برای دخترم تشخیص اگزما و ریفلاکس و کولیک دادن و داروی مورد استفادش پدی لاکت و بیبی کول هستش و شیر خشکش هم آپتامیل اچ-آ هست البته رنگ و بوی مدفوعش قبل شروع داروها و تعویض شیرش عوض شده بود خیلی نگران هستم لطفا راهنماییم کنید با تشکر.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل کارشناس مترجمی زبان وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام.رنگ سبز مدفوع نکته پاتولوژیکی ندارد  ولی بوی بیش از حد تند آن میتواند نشانه ای از سوء جذب مواد غذایی شیر خصوصا کربوهیدراتهایش (قندها) باشد. اگر وزن گیری مناسب بود و نشکل دیگری نداشت از جمله سوختگی محل پوشک، جای نگرانی نیست.