کم وزنی کودک سه ساله

سلام خسته نباشیید دخترم سه سال و ده ماهش هست وزن تولد دو کیلو هشتصد گرم بود وزن الان 15 کیلو قدش 99 میخواستم بدونم الان وزنش نرمال هست؟تازگیا خیلی کم غذا شده تقریبا یک وعده در روز غذا میخوره شربت زینک هم بهش میدم ولی فایده نداره شما مکمل تقویتی وغذایی چی پیشنهاد میکنید؟برای اینکه بنیه اش قوی بشه چه چیزهایی باید بخوره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

وزن و قد کودکتون مناسب هست و جای نگرانی نداره. میتونید از شربت انار باریج استفاده کنید.