عفونت مکرر زنان

 سلام دوستان من قبل از بارداری کمی ترشحات داشتم و دکتر هم رفتم چون کم تجربه بود درست نفهمید آزمایش  هم دادم گفت به احتمال زیاد عفونت ادراری داری و از نوع قارچی . و بهم آزیترومایسین تجویز کردن . چند جای دیگه هم رفتم قرص واژینال دادن . تو دوران بارداری هم داشتم اما کم و باز هم از دکتر های بی تجربه و کم سن نتیجه ایی نگرفتم  گفتن که طبیعی هستش و در آخر  بچه ام تو هفته ۳۲ بدنیا اومد و باز من بعد از زایمان این ترشحات لعنتی رو دارم . و الان بچه ام یکسال و ۳ ماهشه و دو ماهه که از زمان پریودم گذشته تست هم زدم منفی بود. دلم خیلی درد میکنه و کمرم هم بعضی وقتا درد میکنه و دائم ترشحات دارم که اغلب بی رنگ بی بو هستن ولی بعضی وقتا سبز رنگ و با بوی بدی همراهست و تقریبا ۲ ساله که اینجوری ام .  قبل بارداری رفتم سونو گفت یه کوچولو کیست داری و مشکلی نداری . حالا چیکار کنم ترو خدا کمک کنین و من توسن کم ازدواج کردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  با توجه به شرح حال شما اگر ترشحات سبز رنگ دارید باید همزمان با شما همسرتان نیز دارو مصرف کند تا این بیماری در شما ریشه کن شود موفق باشید.