علت ورم بخیه سزارین

103 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام..من ۳ آذر سزارین شدم اما حدود ۵ روز بعد بخیه هام ورم کرد و شروع به ترشح کرد

به دکترم مراجعه کردم بازم برش زد شکمم رو و ۳ روز بیمارستان بستری بودم و زخممو شستشو دادن، بازم عمل شدم و با بخیه های آبی زخممو از رو بستن...

حالا بازم ۵ روزه از عملم میگذره یکم دور بخیه های جدیدم سفت شده، بنظر شما طبیعیه یا بازم بدنم نسبت به این بخیه ها حساسیت نشون داده؟

دکترم دوره راهش، لازمه مراجعه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام با توجه به مواردی که گفتین بخیه های شما مشکلی نداره اما بهتره برای ویزیت مراجعه کنید.