سه بار پریود در یک ماه

با سلام و خسته نباشید. من مهر ماه پریودم یک هفته عقب افتاد، رفتم دکتر برام سونو نوشت تخمدان پلیکیستیکم. برام مدروکسی داد منظم بشم ده روز مدروکسی هر روز دو عدد خوردم. ۲۰ آبان پریود شدم، ۲۹ پاک شدم دوباره ۳ آذر به فاصله ۴ روز پریود شدم  به مدت یک هفته، ۴ روز پاک بودم تو این ۴ روز یک عمل کیسه صفرا داشتم بعد دوباره پریود شدم به مدت یک هفته. به نظرتون علت چیه؟ ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه عمل جراحی داشته اید این مسئله فعلا  برای یک ماه طبیعی است اما اگر ماه های بعدی تکرار شد نیاز به پیگیری وجود دارد موفق باشید