پریود بعد از زایمان

نود و چهار روز پیش زایمان طبیعی داشتم. هنوز پریود نشدم ولی دو هفته ست چند لکه قهوه ای دیدم و تمام. الانم بشدت دل درد و کمردرد و پادرد دارم ترشحات فراوان سفیدرنگ دارم که گاهی غلیظ میشه گاهی رقیق. میخواستم بدونم اگه علایم پریوده پس چرا پریود نمیشم این زایمان دوممه اولی خیلی راحت بدون دردسر چهار ماه پریود شدم درضمن جلوگیری طبیعی داشتم یکبار، بقیه با کاندوم بوده. باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم چون جلوگیری طبیعی داشتید یک تست بارداری انجام دهید
اگر منفی بود و شیردهی دارید علت عدم پریود شیردهی هست و حتی ممکن هست تا 6 ماهگی پریود نشوید