بدهی برادرم به همسرم

سلام. برادرم مبلغی پول از شوهرم گرفته زیاد نیست . اوایل میگرفت زود پس میداد ولی آخرین باری که گرفته نداده ما هم تحت فشاریم خونه خریدیم قسط زیاد میدیم واقعا کم میاریم . شوهرم اوایل بهم نمیگفت وقتی گفتم مسافرت رفتن بهم گفت ازم پول میگیره چند باری بهش زنگ زده جوابشم نمیده ولی تو مهمونی همدیگرو میبینیم خیلی عادی همه چی. خیلی از شوهرم خجالت میکشم نمیدونم این موضوع رو چه جوری حلش کنم البته برادرم خودش خیلی مشکلات مالی داره اینم مبلغ زیادی نیست زیر یک میلیون هستش اگه خودم شاغل بودم پول همسرمو به جای برادرم میدادم بهش . با ماشین تصادف کردم همسرم میگفت زنگ بزنم بگم خواهرت ماشینو زده پول نیاز دارم خیلی ناراحت شدم اصلا حرفی نزدم . برادرم نمیدونه که من در جریان هستم چه جوری این موضوع رو حل کنم لطفا راهنمایم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

اين موضوع بين دو نفری است كه هر دو برايتان مهم هستند بهترين راه اين است كه جانب هيچ كدام را نگيريد و شما در اين مسئله دخالتی نكنيد .اگر همسرتان ميخواهد پول را پس بگيرد خودش اقدام كند و در زمان هايی كه رو در رو ميشوند آن را به برادرتان مطرح كند .

آنچه گفتيد بعد از تصادف از حرف همسرتان ناراحت شديد يک حس گذرای احساسی است كه اگر از بعد منطق نگاه كنيد حق با همسرتان است وقتی برادرتان به روی خود نمياورد در اين شرايط اقتصادی و فشار قرض  هايی كه عنوان كرديد .