سلام

 من خیاطی میکنم.

اما از وقتی فهمیدم باردارم خیلی کمش کردم شاید روزی یساعت بعضی روزام که اصلا

اما امروز مجبور بودم بیشتر بیشنم خیاطی کنم البته یک ساعتی نشستم بعد یک نیم ساعتی دراز کشیدم

البته همش هم نشسته نیستم و در حین کار واسه اتو و کارای دیگه مجبورم پاشم و چند قدمی قدم بزنم

اما امروز کمرم بیشتر درد گرفته و گاهی از پشت تیر میکشه به پهلوهام

آیا طبیعیه؟

ترشحاتمم همون سفیده هنوز خداروشکر لکه بینی یا خونریزی ندارم

اما در کل من وقتایی میشینم خیلی بیشتر کمر درد میشم نسبت به اینکه بایستم یا دراز بکشم به نظرتون به خاطر چی میتونه باشه؟

هفته 11 بارداریم. دو قلو باردارم و قبل بارداری هم وزنم 92 بود. 26 سالمم هست

یک سقط قبلی تو 9 هفته و چهار روز داشتم که گفتن مشکل ژنتیکی داشته و اصلا آزمایش بتام بالا نمیرفت

کمردرد خیلی آزارم میده و خیلی میترسم و نگرانم و استرس دارم.😞

میشه راهنمایی کنید و توصیه هاتون رو بهم بگید؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خیاط وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام به شما مامان خياط، به نظر میاد مشكل شما ناشی از كار شما، بارداری دوقلويی و عدم نرمش است. با مشورت پزشكتان به يک مركز مشاوره مامايی مراجعه و جهت اصلاح حركات و تنفسها و نرمشهای بی خطر اقدام نماييد.