از بین بردن لک و جوش های زیر پوستی

سلام آقای دکتر

ازتون راهنمایی میخوام...

من پوست چربی دارم و تقریبا از نوجوانی صورتم جوش های زیر پوستی میزد تا الان که 23 سالمه هنوز درگیر این مشکلم مخصوصا تو نواحی پیشانی و اطراف صورتم

حتی لکه هایی از جوش های قدیمی هم برام مونده و صورتم دونه دونه های قرمز تیره داره.

کلی دکتر رفتم و داروهای مختلفی استفاده کردم محلول اریترومایسین،صابون،کرم ضدجوش لامینین و ...  قرص داکسی سایکلینم یه مدت مصرف کردم که بهش حساسیت داشتم.

فقط  وقتایی که سرمامیخورم و قرص آنتیبیوتیک استفاده میکنم جوش هام خشک میشه و دیگه جوش جدید نمیزنم!

موندم چیکارکنم؟!

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام وقت بخیر باید عکسی از وضعیت جوش ها و جای جوش های شما ببینم تا بتوانم در مورد راه های درمان آن توصیه ای داشته باشم به هر حال راه های مختلف از جمله کرم های ضد لک و ضد جوش میکرودرم و مزوتراپی برای درمان لکه های جای جوش وجود دارد توصیه می کنم باز هم به متخصص پوست مراجعه داشته باشید