سلام من دو ماه هست طرف راست رحمم درد میکنه طوری که دردش به پای راستمم میزنه اما دردش قابله تحمله دوبار سونو دادم گفتن شاید کیست هست اما چیزی نبود آیا میشه چسبندگی لوله اتفاق افتاده باشه من مجردم برای دخترا مجرد هم چسبندگی لوله اتفاق میوفته ؟یا فیبروم تو سونوگرافی روی شکم مشخص میشه!

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل دیپلم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

چسبندگی علل مختلفی دارد که شامل جراحیهای قبلی، عفونتها و... میباشد و در مواردی هم بی علت است. و برحسب این علل در مجرد یا متاهل ممکن است.

اما در دختر مجرد با درد تشخیص های محتمل تر شامل کیست، عفونت، سنگ کلیه، آپاندیس و... میباشد و چسبندگی کمتر مطرح است.

فیبروم با سونو قابل تشخیص است