تاثیر اندازه لگن بر روی زایمان

سلام.من در هفته هجدهم بارداری هستم. چند روزه در واژن، مقعد و مثانه احساس تیر کشیدن دارم. البته دائم نیستن، شاید روزی دو سه بار. آیا ممکنه عفونت داشته باشم؟ چند روز دیگه سونو آنومالی میرم. ممکنه مشکل دیگه ای داشته باشم؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
در صورتی که عفونت داشته باشید بایستی علائمی از جمله خارش، سوزش، تغییر رنگ ترشحات و درد همراه می باشد. با توجه به شرح حالتان احتمالا عفونت ندارید. بهتر است تا زمان انجام سونوگرافی کمی به خود استراحت بدهید