درمان ضعیف بودن رحم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 260 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من دو هفته بعد از تاخیر در پریودی سونو انجام دادم آندومترم 4 بود دکترم گفت چون دو هفته تاخیر داری باید بالا می بود. گفت که رحمت ضعیفه و برام قرص استروژن و پروژسترون داد گفت که استروژن رو تا 16 روز بخور بعد دو تا پروژسترون رو بهش اضافه کن تا 10 شب بعدش قطع کن تا پریود شی برای دو ماه گفتن تکرار کنم آیا مشکلم حل میشه؟ در ضمن من یک ساله برای بچه در اقدامم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
وزن شما
ازمایشهای هورمونی شما چطوره💚💚

تجربه شما

آزمایش هورمونی نورمال فقط پرولاکتینم 26 یا 27 که گفتن تاثیر زیادی نداره

وزن 67 قد 170