سلام

من چند ماه اقدام به بارداری داشتم و جوابی نگرفتم دوره های پریودیم سی روزه هست و منظم این ماه باز اقدام به بارداری کردیم ولی ۹ روز بعد از اقدام لکه دیدم و چهار روز قبل از موعد پریود شدم الان پریودیم ۲۸ روزه حساب میشه؟

مشکل خاصی برای اقدام و بارداری ندارم با این که پریودیم جلو افتاده؟

الان که این ماه سر ۲۸ روز پریود شدم زمان تخمک گذاری ماه بعدم چه روزی میشه؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اگر خونريزی غير معمول داشتيد بهتر است بررسی شود و زمان تخمک گذاری معمولا ١٢-١٤ روز قبل عادت بعدی است