با سلام.برای اینکه کودک بلند قدتری داشته باشیم غذای کمکی به اون چی بدیم؟مولتی ویتامین چقدر در این باره تاثیر داره؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی دریافت شیر و لبنیات سبزیجات سبز تیره ماهی مغزها تخم مرغ در افزایش رشد قدی نقش دارند و البته مکمل اد تا پایان دو سال برای دریافت کافی ویتامین دی که در رشد قدی موثر هست توصیه می شه. شاد باشید