پریود بعد از مصرف دوفاستون

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 79 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من موقع پریودیم روز اولش خیلی درد میکشم و مدت زمانش ۱۰ روزه رفتم پیش متخصص هم دوفاستون دادن و گفتن شب ۴ پریودیم به مدت ۵ شب بخورم. آیا بعد از خوردن این قرص پریودیم قطع میشه و باز دوباره در همان ماه شروع میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل اموزگار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام

اشتباه نمیکنین

چرا دوفاستون؟

تجربه شما

سلام خانم دکتر من هنوز پریود نشدم قبلا گفته بودم که قرص دوفاستون یک عدد خوردم و بعد از مصرفش پریودیم قطع شد و دوباره شروع شد که این بار ۱۳ روز پریود بودم اما از اون روز به بعد دیگه پریود نشدم تست انداختم یکم خط دومش حاله داشت ولی آزمایشم منفی بود من همیشه پریودیهام جلو میزده ..ناگفته نباشه که من همون ۱۳روز که پرویود بودم روزهای اولش ۶قرص جلوگیری خوردم که پریودیم کم بشه ..الان تاخیر پریودیم ممکنه بر اثر قرصا باشه؟

سلام خانم دکتر دوفاستون دادن و من تایک عدد خوردم پریودیم قطع شد و بعد ۵روز دوباره شروع شد که ۱۳روز این بار پریود بودم