سلام من شش ماهه قصدبارداری دارم ولی باردار نشدم ولی بچه اولم همون ماه اول باردار شدم دکتر زنان رفتم بهم لتروزول تجویز کرده برای دو دور که گفتن از روز سه قاعدگی تا هفت شبی دوتا و من یک دورش خوردم و باز باردار نشدم الان پریودم ولی خیلی درد دارم حالا به نظر شما دور دوم لتروزول رو بخورم میترسم شاید درد پریودم به خاطر استفاده همین قرص باشه ممنونم اگه جواب بدید.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
احتمال بارداری در هر سیکل بارداری ۲۵ درصد می باشد. بهتر است دور دوم قرص را نیز مصرف نمایید. ان شاا... جواب می گیرید.
درد ارتباطی به مصرف قرص لتروزول ندارد