تحت تاثیر قرار گرفتن همسر در خانه مادرشوهر

سلام من با یک اخلاق شوهرم مشکل دارم

اینکه خوبه مهربونه ولی به محض اینکه خانوادشو میبینه اخلاقش با من عوض میشه کم محلی میکنه ولی اگه یه هفته خانوادشو نبینه خیلی خوبه نمیدونم چرا اینجوریه

من اصلادلم نمیخواد از خانوادش دورش کنم ولی وقتی اینجوری میشه واسم رفتن به خونه به مادرش سخت میشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
قبول کنید که همسرتان در درجه اول عضوی از خانواده خودش هست و غیر قابل جدا شدن
شاید رفتار ایشون با شما در کنار خانواده عکس العملی در برابر رفتار شما باشه
این مرتبه در زمانی که در منزل خانواده ایشون هستید، به رفتار خودتان و همسرتان بیشتر دقت کنید تا بتوانید علت تغییر رفتار ایشون رو پیدا کنید تا بهتر بشه در مورد تغییرش تلاش کرد
مثلا دقت کنید شاید ایشون از نحوه برخود شما با خانواده شون دلخور میشن ،شاید ایشون احساس میکنند شما احترام لازم رو نسبت به اونها ندارید
یا اینکه قبل از رفتن به اونجا شما مخالفت میکنید و ایشون قصد تلافی دارن
اما به طور کلی انسانها در کنار خانواده خودشون احساس قدرت و امنیت میکنند ،خصوصا اقایون در کنار مادرشون
​​​​​​معمولا تغییر رفتار ها به این علت هست و یک نمایش قدرت خصوصا اینکه از قبل هم چیز هایی در رابطه با شما در دلشان مانده باشد ،این احتمال که این تغییرات در رفتار ایشون فقط از دید شما باشه و شما اینجوری برداشت کنید هم هست ،در هر حال اگر میتوانید در این مورد با ایشون یک گفتگوی کوتاه و توام با صمیمیت داشته باشید و اگر ایشون همچنین عقیده ای نداشتن از کنار این موضوع رد بشید و پافشاری در مورد نظرتان نداشته باشید چون جواب عکس خواهد داد
​​​​​