اقدام به بارداری با لتروزول

95 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من شش ماهه قصدبارداری دارم ولی باردار نشدم  ولی بچه اولم همون ماه اول باردار شدم دکتر زنان رفتم بهم لتروزول تجویز کرده برای دو دور که گفتن از روز سه قاعدگی تا هفت شبی دو تا و من یک دورش خوردم و باز باردار نشدم الان پریودم ولی خیلی درد دارم حالا به نظر شما دور دوم لتروزول رو بخورم میترسم شاید درد پریودم به خاطر استفاده همین قرص باشه ممنونم اگه جواب بدید.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
سونو رحم و تخمدان انجام بدین.🌺

تجربه شما

سونو داخلی انجام دادم گفتن کیست ریز دارین با تنبلی تخمدان که این قرص رو تجویز کردن باز لازمه؟