سلام،من بیشتر از یک ماه پیش با علایم عفونت ادراری درد هنگام دفع و خون در ادرار و تکرر و سوزش رفتم دکتر و بهم آمپول و قرص داد و تو 24 ساعت اول خیلی بهتر شدم ولی بعد 5 روز درد کلیه ام شدید شروع شد و رفتم بیمارستان و تو آزمایش دوباره خون تو ادرار دیده شد و رفتم سونو دادم که تو سونو سنگ کلیه چهار میلی متری دیده شد و فرداش رفتم اورولوژی سی تی اسکن نوشت و باز آنتی بیوتیکای قوی تر داد و تو سی تی هیچ سنگ و ناهنجاری ای دیده نشد و باز دکتر معاینه کرد پهلومو(البته دردم خیلی کمتر شده بود) وآنتی بیوتیک جدید داد که حالمو خیلی بد میکرد و مدام حالت تهوع داشتم و چهارده تاشو خوردم و قطع کردم! ولی بااینکه دوسه هفته میگذره همچنان احساس میکنم ادرارم خونیه! درد خفیف هم تو همون پهلوم دارم! فوق تخصص اورولوژی هم گفتش کلیه و مجاری ادراریت سالمه! الان باید پیش کی برم واسه این مسئله؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
بهتر است جهت ارزیابی مجدد وجود خون یا عفونت در ادرار ، آزمایش ادرار بدهید.
در صورتی که نرمال بود، جای نگرانی نیست.
در صورتی که خون و عفونت ادامه داشت، لازم است بر اساس کشت ادرار، آنتی بیوتیک مناسب تجویز شود.