سلام ممنونم از جوابتون خیالم راحت شد... پریودیم منظمه ۲۸روز یکبار ولی خیلی طولانی..یعنی ۴روز خونریزیم عادیه ولی تا روز دهم فقط لک بینی دارم ؟؟دکتر گفته شاید بخاطر کم خونی باشه..آزمایش دادم کم خونی مینور دارم..دارویی درمانی نداره کم خونی مینور و لک بینی ؟؟؟
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بسته به سن داروهای هورمونی کمک می کند برای کم خونی مینور هم اسید فولیک کمک می کند.