ریزش مو و خشکی پوست

سلام ، روز بخیر و خسته نباشید .

من ریزش مو شدید دارم و خشکی پوست دست، طوری که باعث خارش و سوزش و جوش های ریز در ناحیه دست هام میشه و نوک انگشت هام به شدت خشک و ترک خورده میشه. جوری که به وضوح دیده میشه در ضمن من دچار کم خونی هم هستم

ممکنه راهنمایی کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

انواع مختلف ریزش مو وجود دارد بنابراین اقدام صحیح مراجعه به متخصص است تا پس از انجام معاینات و آزمایشات نوع ریزش موی شما مشخص شود و سپس درمان مناسب انجام شود.

در مورد ضایعات پوستی دست احتمالاً دچار اگزما یا حساسیت هستید. تماس دست را با مواد شوینده و آب و گرد و خاک به حداقل برسانید و به طور مکرر از کرم های مرطوب کننده دست استفاده کنید اگر بهبودی حاصل نشد باید به متخصص مراجعه کنید تا کرم‌های صد التهاب برای شما تجویز شود