حضانت دختر 5 ساله

سلام. همسر خواهرم دچار اسکیزوفرنی است اما خودش قبول نداره و به سختی داروهاشو میخوره. یک دختر 5 ساله هم دارن چه کاری باید انجام بده؟همسرش خیلی بدبینه حتی تا توالت هم همراه خواهرم میره که مواظبش باشه. تهمتهای زشتی بهش میزنه کارش رو بخاطر اینکه نمیرفته و مدام در خونه مواظب خواهرم بوده از دست داده.

سوالم اینه که با توجه به کتکایی که میزنه و خواهرم اصلا امنیت جانی نداره آیا ادامه زندگی مقدوره؟ در صورت طلاق حضانت فرزند با پدر است یا مادر؟سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام بر شما
اینکه ادامه زندگی برای خواهر مقدور است یا خیر ، به نظر خودشون بستگی داره، ولیکن چنانچه بتوانند شرایط حاضر را برای دادگاه اثبات نمایند ، با صلاحدید قاضی مربوطه ، از موارد عسر و حرج تلقی و منجر به صدور حکم طلاق خواهد شد و در خصوص حضانت فرزند مشترک نیز تا سن 7 سال با مادر خواهد بود و بعد از آن پدر در اولویت می باشد که در صورت حدوث اختلاف دادگاه تعیین تکلیف خواهد نمود
موفق باشید