خواستگار داشتن و جواب رد پدر

با سلام

 من یک خواستگاری داشتم که پدرم به خاطر شغلشون جواب رد داد

فامیل دورمونه

بعدش من دورادور پسر رو تحت نظر داشتم دیدم خیلی پسر خوبیه

از لحاظ اخلاقی، رفتاری، عقیدتی، ظاهری و خانوادگی همونی که من میخوام

خانوادمو راضی کردم

دوست دارم دوباره مطرح کنن خواستگاری رو.

واسطه ها هم پشت گوش میندازن

دو هفته پبش من تو اینستاگرام یکی از پست های ایشونو لایک کردم

ایشونم برگشت منو فالو کرد

و همه پست هامو لایک کرد

منم فالوشون کردم

میخواستم اگه میخواد به خودم بگه که دوستم داره یا نه

چون واسطه ها میگن پسره عاشقته

حالا دو روزه یک پیج دیگه باز کرده ولی منو فالو نکرده فعلا

به نظرتون منو نمیخواد؟

من ۲۶ سالمه، لیسانسم، یک برادر دارم فقط که مجرده ،بابام هم کارمنده ،شاغل نیستم ،وضع مالی مونم متوسطه

ایشون ۳۳ سالشونه ،زیر دیپلم شغلش شاگردی مغازه دوستش ،مادرش فوت شده ،مستاجرن ،پشتوانه مالی نداره

خونه و ماشین هم نداره ،پدرش حقوق بازنشستگی داره

برادرش هم مجرد کوچیکتر از خودشه ،۴تا برادرن

به نظرتون چیکار کنم؟

منتظر بمونم خودشون اگه خواستن پیام میزنن؟

یا خودم پیام بزنم احساسمو بگم که دوستش دارم؟

خیلی پسر پاکی

یعنی همین پاکیش باعث میشه همه چی رو قبول کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
 دوست خوبم
ما از روی حدس گمان و فالو نکردن شما نمیتونیم درنظر بگیریم ایشون شمارو دوست دارند یا خیر

میتونید منتظر بمونید اگر اقدامی نکردن خودتون مجدد توسط همون واسطه ها اقدام  کنید .

یک راه هم هست که خودتون پا پیش بزارید . اما این کار ممکن عواقبی داشته باشه که نیاز است همه چیزو درنظر بگیرید و بعد اقدام کنید. اصلا مشکلی نیست کخه ما بخواهید در مورد احساسات تون حرف بزنید اما متاسفانه در جامعه ما خیلی بستگی به دید و طرز فکر طرف مقابل دارد که این موضوع در آینده براتون مشکلاتی  به وجود نیاره

اما ابتدا از طریق واسطه ها پا پیش بزارید . مثلا بگویند متوجه شدن دختر خانم هم تو رو دوست داره یکبار دیگه بیان خواستگاری و...
حتما به مشاوره پیش از ازدواج به طور حضوری مراجعه کنید

موفق باشید