ترشحات سبز رنگ در بارداری

سلام کارشناس محترم من هفته 25 بارداری دوقلو هستم مشکلی که از اول بارداری دارم ترشحاتم هست که روی دست سفیده ولی روی دستمال سبزه چند بارم داروی متروکولوتریمازول و سفکسیم دکتر به من داده ولی فایده ای نداشته خیلی از این بابت نگرانم البته سوزش و خارش و بو نداره فقط رنگش به سبز کمرنگ میزنه میخواستم بهم راهکار بدین؟ آیا این عفونت خطرناکه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
درمان دارویی شما بایستی تغییر پیدا کند، این داروها برای عفونتی که شرح دادید موثر نمی باشد.
از آنجایی که در درمان عفونت علاوه بر شرح حال، مشاهده هم مهم است، بهتر است به ماما یا متخصص زنان مراجعه نمایید.
در صدرت عدم درمان احتمال زایمان زودرس، عفونت جنین و بستری نوزادان وجود دارد.