سلام وقتتون بخیر.پسره من ۳ سال و ۳ ماهشه .کامل حرف نمیزنه ‌.جمله بندیش کمه.الفبای فارسی و انگلیسی رو تا آخر حفظه و حتی میتونه بخونه و همینطور اعدادو تا ده .خیلی کلماتم میگه اما کامل صحبت نمیکنه من باید نگران باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام گلم وقت به خیر
برای افزایش جمله بندیش به نظر من میتونید از کتابای تصویری و لمسی استفاده کنید و با توجه به تصویر داستان های کوتاه و جملات ساده که براش قابل فهم باشه بگید و بعد از چند بار از تو داستان سوال کنید و اگر پیشرفت نکرد بعد از سه ماه ببرید گفتاردرمانی