رشک و شپش

دو سه تا رشک در موهام دیده شده امروز با شامپو کشنده شپش موهامو شستم و لی احساس میکنم خوب موهامو شونه نکردم (فقط پنج شیش سانت ریشه مو رو شونه کردم) الان ازبین رفته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام شامپوی ضد شپش باید به موهای خشک مالیده شود و البته به کف سر هم مالیده شود و پس از ۱۵ دقیقه شسته شود این کار باید یک هفته بعد تکرار شود روزی یکبار باید موها را به مخلوط آب و سرکه به نسبت مساوی آغشته کنید و پس از ۱۵ دقیقه موها را با شانه دنده ریز شانه کنید تا تخم شپش ها از موها جدا شود لباسهای که در چند هفته اخیر با سر و گردن شما تماس داشته اند باید در آب جوش شسته شوند اتو شوند و در آفتاب خشک شود